Hyrbil blev till taxi

På flygplatsen. Mina kära föräldrar hjälpte till med körning så att vi slapp lämna bilen på Landvetter. 
(null)

På flyget. 
(null)

(null)

Vi hade valt att hyra bil, för att slippa närheten med andra människor under tiden här. Tom hade hittat ett bra erbjudande, hos ett företag som ändå fått bra betyg. 

När vi kom av planet hittade vi snabbt de vanliga bolagen, Hertz osv, men inte "vårt bolag". Vi gick till informationen och frågade. Killen himlade på ögonen och suckade. Han sa "sorry, but You need to go outside, up the stairs, into the terminal again, up more stairs. Sorry." Vi gick ut och fick vänta medan Tom gick upp för trapporna. Temperaturen var härlig så det gick ingen nöd på oss. 
(null)

40 min senare och många missnöjda kunder före Tom hos hyrfirman bestämde vi oss för att skippa hyrbilen och ta taxi. 

Taxi var billigt. Tom frågade om betalningen och chauffören sa "No problem". Efter en stunds körning stannade han och vi tänkte att "detta kan inte vara rätt". Chauffören sa "cash machine" och han sa att Tom kunde gå ut och ta ut pengar. 
(null)

I bilen mot hotellet. 
(null)

(null)

Det var nog meningen att vi inte skulle ha hyrbil. Idag har vi gått och både fått frisk luft och motion. Med Tom men också tjejerna och jag medan Tom haft möten på rummet. 

Utsikten från rummet. 
(null)

(null)

All mat äts på hotellrummet. Inför frukosten får man fylla i en önskelista och en önskan tid för leverans. Det går alltså inte att välja att äta i restaurangen. Inte just nu i alla fall. 

Frukosten imorse. 
(null)

Nu är det läggdags. 

/Charlotte 

Kommentera här: