Inga rena kläder kvar

Våra pass dök inte upp igår. Trots många samtal och försök för att få dem. De skickades inte av ambassaden i fredags och därför kom de inte igår. Mejlet vi fick i fredags från UPS var när ambassaden skapade en "label" för paketet. De beställde tydligen inte en "pick up". Det gick inte, på något sätt, att lösa leverans imorgon. Och det gick absolut inte att hämta passen på ambassaden, när vi beställt UPS-leverans. Hmm. Service minded? Vad är det?
 
Nu står det i systemet att passen ska dyka upp idag, vi får hoppas att det blir så. Det enda problemet är att nu finns det inga flyg hem. Igår fanns det alternativ, ett via Finland och ett till Stockholm. För rimliga priser. Idag och imorgon finns det endast flyg med byte i Tyskland eller Holland. Långa totaltider, väldigt dyra flyg och krav på PCR-test (också dyrt). Vi har tittat på alla möjliga alternativ, med färja till Sverige och så vidare, men inget funkar. (Ska titta igen nu för säkerhetsskull.) Det går som sagt inte att lösa och nu måste vi vänta till vår bokade retur på torsdag morgon. Direkt till Göteborg. Vi hade en retur i söndags (det går direktflyg med LOT måndag morgon, torsdag och söndag) men vi kunde flytta den utan kostnad till torsdag. Bara passen dyker upp idag så är vi snart hemma igen. 
 
Tom är den enda med rena kläder kvar (betyder det att han packade mest eller att han går i smutsiga kläder?) så igår var det dags att ta tag i det. Jag köpte tvättmedel och har tvättat för hand i handfatet i badrummet. Vi tittade vad hotellets kemtvätt skulle kosta men det var alldeles för dyrt. Runt 40 sek för ett par strumpor/underkläder. Dessutom var det ganska skönt att få ett litet projekt, för mig. 
 
 
 
Igår tröståt vi på Hardrock café. Alla ville åkt hem igår och vi var besvikna över att det inte gick att lösa. 
 
 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Agneta:

Tom har mindre tvätt. Kan det vara så att han vränger sina kalsonger😂

Svar: Bra tips säger Tom. De sista dagarna lär han vända dem både ut, in, bak och fram. 😂
Charlotte Karlsson

Kommentera här: