Nu väntar vi

Idag var vi på amerikanska ambassaden för att ansöka om visum. Vi hade tid 09:30 men gick dit i god tid innan. Det regnade… 
(null)

Vi hade klätt upp oss lite för att se propra ut. 
(null)

Kö för att komma in. Man fick inte ta med sig någonting in. Min mobil och klocka var kvar på rummet. I plastpåsen hade vi två blöjor, våtservetter, passen och alla viktiga papper. Snyggt? Näe men man fick inte ens ha väska med. 
(null)

Först till en lucka på utsidan. Vi fick sedan gå förbi kön och direkt till dörren in. Ingen aning om varför. Kanske för att vi hade en bokad tid.  Sedan genom en säkerhetskontroll, likt den på flygplatsen. Vi kom in. Sedan till en lucka och fick lämna papper och prata. Tom fick gå upp en våning för att betala första avgiften. När tjejen var klar med oss fick vi gå till nästa kö. När vi kommit fram kom vi till en till lucka där vi fick prata med en man. Mest Tom pratade och han fick berätta varför han behövs i USA. Massa frågor och sen fick Tom gå upp en våning igen för att betala mer pengar. Ner igen och pratade lite till med mannen. Sen var vi klara. Nu får vi vänta och se om det blir godkänt. Och i så fall när. 

Lite kultur hann vi med, samtidigt som vi samlade steg. 

(null)

(null)

(null)

En park som var förvånansvärt dåligt omhändertagen. 
(null)

Blommorna/växterna växer fritt och klotter fanns det överallt på byggnaderna. 

Häromdagen ringde jag receptionen och frågade om det fanns möjlighet att låna en barnstol till Tova. Eftersom restaurangen ändå är stängd tänkte jag att det kanske fanns möjligheter, och det gjorde det. Perfekt ju. 
(null)

Igår var tjejerna och jag på ett träningsställe som Thilda gärna ville testa. 
(null)

Hiss-selfie. 
(null)

Idag har vi spelat den försvunna diamanten. 
(null)

Nu (klockan 21:00) ringde precis receptionen för att höra att allt är ok. Väckte familjen som sov. Hmm. Lite i senaste laget att ringa kanske. 

Men nu är det väl läggdags. Sov så gott! 

/Charlotte 

Kommentera här: