Tristess

Jag klarar inte av att inte göra något. Speciellt inte med två barn som behöver aktiveras. Vet inte om jag hade klarat av en dag av att inte göra något ändå i och för sig. Idag har det regnat nästan hela dagen. Vi såg prognosen och tog oss ut på en promenad imorse efter frukosten. Thilda hittade äntligen en lekplats. 

(null)

Vi skojade vid den där saken Thilda sitter på och jag gjorde så att Thilda ramlade av och slog sig. Otroligt klantigt av mig. Thilda är ok nu. ❤️

När vi kom hem hade Thilda kinesiskalektion. Sen började det regna. Vi satt inne. Lunch gick Thilda och jag och köpte på Vapiano, som ligger över gatan från hotellet. Första gången vi kom dit fick vi inte upp dörren och gick tillbaka igen. Ringde Ayin i lobbyn och sa att det inte skulle bli något Vapiano. Tom sa att dörren var trög och vi gick tillbaka igen. Med lite mer kraft kom vi in och fick beställt mat. Det är bara uteservering eller Take away som gäller och på grund av vädret fick det bli att äta på rummet. 

(null)

Jo förresten, målet med dagens promenad var en grön yta vi ser från hotellrummet. Vi var nyfikna på vad det är för något. Nu vet vi. 

(null)

Vi hade inget att göra på eftermiddagen och därför blev det ett långt bad för tjejerna och mig. Thilda började bada och Tova och jag anslöt. Der var väldigt mysigt och roligt. Nu är vi riktigt rena. 

Imorgon ska det också regna men vi får försöka ta oss ut på morgonen då det ser ut att vara uppehåll. 

Ta hand om dig och ha en fin kväll! 

/Charlotte 

Kommentera här: