Boone hall Pumpkin patch

Igår hade vi bokat biljetter till en rolig aktivitet. Vi visste inte så mycket när vi bokade för länge sedan men hörde från vänner som var där förra helgen att det var bra. 
 
Polisen var där för att hjälpa till med att stoppa trafiken och underlätta. 
 
Vi parkerade på ett stort fält och gick sedan in, med bara en pytteliten kö. (Det kostade förresten 12 usd per person (gratis för barn under 2 år) om du är nyfiken.)
 
Det var lite längre kö till det här "foto-stället". 
 
 
Vi tog många bilder insåg jag idag. 
 
 
Mängder av aktiviteter för barnen. 
 
 
 
Vi gick snabbt till detta stället för att åka rundturen då Tom sa (smart nog) att kön bara lär bli ännu längre senare. Det visade sig vara ett bra drag. 
 
 
 
 
 
Det var påskostat och jätteroligt. Det enda som kunde varit bättre var att de kunde kört lite långsammare så att vi hade haft mer tid att titta på allt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En kul tur! 
 
Sen fick Tova lite mellanmål i vagnen. 
 
Thilda fick ansiktsmålning. 
 
 
Och hoppa på studskudde. Då kom det lite regn. 
 
 
Men sen kom solen igen. 
 
 
 
 
Sen åkte vi till Costco, som inte ligger långt därifrån. 
 
 
Thilda och jag åt lunch där. 
 
Sen bar det av hemåt igen. Jag fick mig en promenad och sedan åt vi hamburgare som vi gjort i fredags. Vi gjorde egna hamburgare, grillade, och det blev faktiskt superbra. Sist vi gjorde det var många år sedan i Sverige och det blev inte alls bra.
 
Idag har Tom jobbat och nu monterar han möbler. Jag har ramat in några tavlor (planscher) så snart kanske vi får upp något på väggarna. Thilda leker i både sitt rum och i Tovas rum. Tova röjer runt lite överallt. Nu vill jag hitta på något kul. 
 
Ta hand om dig och ha en fortsatt fantastisk söndag!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: