Dagen började och slutade bra

Thilda buss kom 06:38 idag (istället för 06:33 som är den nya tiden sedan i tisdags). Jaja, vi går i alla fall upp samma tid som tidgare. 05:45 väcker jag Thilda. Har du barn i samma ålder? När går de upp? 

Efter att Thilda åkt iväg med bussen gick Tova och jag hem för frukost och för att packa. Vid åtta åkte vi dock hemifrån för att träffa vänner och gå en promenad. 

Vi åkte till en county park trail som var mysig och trevlig. Bred stig nästan hela vägen så att vi kunde gå bredvid varandra och prata. Trevligt! 

(null)

(null)

(null)

Några andra vänner var där och gick tidigare i veckan och då såg de en stor orm. Det gör inget att ormen inte visade sig när vi var där. 

Costco låg nästan "granne" med trailen så det blev sen en tur dit. Vi tog även Publix på väg hem innan vi åkte för att tvätta bilen och tanka. 

(null)

Tom var hemma innan Thilda kom hem bussen och vi åkte så snart hon var hemma. Se vilket ekipage vi åkte förbi. En enorm husbil, plus en truck (vet inte vad den bilen heter på svenska) och en golfbil. Extra allt. Haha. 

(null)

Vi landade på hotellet i Hilton head strax innan sex. Hotellet kostar hälften så mycket nu som när jag tittade i somras då det tydligen är lågsäsong nu. Imorgon ska det bli 27 grader. 

(null)

Vi bor på åttonde våningen men tyvärr ingen havsutsikt (bortskämd sedan tiden i Asien? Ja.) Vi är väldigt nöjda så långt. Tom tyckte att det var dyrt på restaurangen, men det var gott. Det verkar som att alla amerikaner har med mat och dryck för många kommer med kylväskor och hämtmat. Vi har med mat till Tova, snacks och en flaska vin. Vi köpte varsitt glas vin till maten (valde 9 oz istället för 6. Eller vad heter måttenheten?!) och de kostade 14,5 usd var, innan skatt. 

Nu sover Tova i resesängen som kom med vårt flyttlass. Thilda ligger med sin iPad men jag ska göra henne redo för att sova nu. Hör av mig med fler bilder imorgon. 

Ha en underbar helg! 

/Charlotte 

Kommentera här: