Fredagsdrinken

Förra helgen pratade vi om att vi borde börja dricka en fredagsdrink när Tom kommer från jobbet. Jag fick ont i huvudet så det kanske är första och sista gången idag. Haha. 

Idag köpte jag i alla fall ingredienserna. 

(null)

Till två mojitos. I Toms nya muggar (eller vad de nu ska kallas). Tydligen är dessa muggar bra här för de får ingen kondens utanpå (som rinner ner på bordet). Det blev allt lite kondens ändå  men inte lika mycket som på ett vanligt glas. 
(null)

Det blev gott, men inte fantastiskt. Jag tog "bara" en matsked socker per mugg, istället för två som receptet sa. Det kanske var den extra skeden som saknades. 

Vi får se vad det blir nästa fredag. 

Idag träffade vi kompisar på en lekplats redan på morgonen och sen åkte vi till lite shopping på väg hem. Först till en butik med pyssel för att köpa papper och pennor för att Thilda ska kunna vara med i en tävling som skolan anordnar. Sen till några andra butiker runt samma parkering för att avsluta på Walmart. Men såklart insåg jag då att jag inte köpt rom. Som tur var fanns denna butik runt samma parkering. 

(null)

Gick in och såg bara massa vin och öl. Frågsde och killen sa att i South Carolina får de inte sälja vin, öl och sprit i samma butik. Jag fick gå ut och in i dörren bredvid. Dock samma butik. Det fanns huuur mycket som helst. Jag skulle ha vit rom och hittade det. Men hittade också mörk- och silverrom. Jag fick googla och förstod då att vit och silver är samma så jag kunde köpa silverromen som såg bra ut. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorse slängde de en tidning på vår gräsmatta. Det är verkligen som man sett på film. Jag tänker dock att en kille cyklar förbi och slänger tidningar på trädgårdarna men det vet jag ju inte om det är. 

(null)

Detta kort kom i brevlådan idag. Thilda har två veckor gratis provperiod men de försöker uppenbarligen få oss att stanna…

(null)

(null)

Thilda var hos kompisar i eftermiddags. Hon hade med sig klubbor och Thildas var visst blå…
(null)

Detta ställe ska öppna på gångavstånd hemifrpn. Spännande! 

(null)

Tova vinkar när vi ska gå/någon ska gå/vi träffar någon. Men inte helt på beställning utan när hon känner för det. 

(null)

Ha en fin helg! 

/Charlotte

Kommentera här: