Röda dagen

Denna vecka har Thildas skola teman varje dag. Idag skulle de klä sig i rött och Thilda gick all in. 

(null)

Thildas favoritbild var denna. 
(null)

Regnet öste ner och vi tog bilen till bussen imorse. 
(null)

Regnigt men runt 20 grader när vi åkte 06:25 (bussen går 06:33). 

I helgen förresten. I lördags tog vi en promenad. Thilda fotade. 

(null)

(null)

Och sedan gick vi till den lokala puben/sportbaren. Thilda fick världens godaste glass med brownie (något av det godaste jag ätit. Nästa gång ska jag också ta en) och vi fick öl och vin. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen fick vi hem och åt middag. Från frysen eftersom både kul och frys gav upp i helgen. Idag kom reparatören och förhoppningsvis har han fixat det nu. Håll tummarna att det håller i sig. 

(null)

I söndags var vi på Lowes (liknande Hornbach/Bauhaus) och skulle titta på Halloween-pynt. Det fanns inget utan vi möttes istället av detta. 
(null)

(null)

(null)

Det finns möjligheter inför jul, minst sagt. 

Idag har vi fixat efter att reparatören var här. Smutsigt. De går ju in med skor. Och det var ett tag sen det var städat bakom kyl och frys. Jag sa att jag tyckte att det var konstigt att de inte gjorde det innan vi flyttade in men reparatören sa att de inte brukar göras så ofta här… De drar inte gärna ut dem och reparatören höll knappt på att få ut dem idag heller. Nu är det rent i alla fall. 

Efter middagen, också den från frysen, åkte vi till Thildas simskola. En av veckans höjdpunkter! Så kul att se Thilda simma. ❤️

Imorgon ska Thilda ha sports wear på sig. 

/Charlotte 


Kommentera här: