Tur att vi inte hann iväg

Tova och jag gjorde oss iordning för en promenad innan Thilda kommer med bussen. När jag hade fixat klart på utsidan (Tova satt i vagnen och åt snacks) så började det droppa på himlen. Jag tittade på klockan för att se väderprognosen och den sa sol bakom moln. Den brukar stämma ganska bra. Men inte just nu tydligen. Vi avvaktade lite och regnet bara ökade i styrka. Nu sitter vi på verandan och avvaktar solsken. 

(null)

(null)

Vi har köpt två pumpor. Det verkar inte som att man karvar i dem här för alla jag har sett är orörda. Skumt, det trodde jag att man gjorde?! Vi får se hur vi gör. Många har pyntat sina hus redan inför Halloween. Rejält! 

Imorse var vi hos doktorn redan strax innan sju. Jag skulle ta blodprov och de öppnade sju. Vi gick in och var andren på plats. Tur det för sen strömmade det in många människor och det tog tid också. Men vi var klara 07:23. 

Sen åkte vi för att fylla luft i däcken på bilen. Tror aldrig jag gjort det innan. Ännu tråkigare än att tanka ju. Nu börjar jag vänja mig vid att tanka så det är ganska ok. Det tog sin tid vid den där luftmaskinen för att förstå och jag är tacksam för att Tova satt lugnt och fint i bilen och väntade. Tror att jag fick betala 4 dollar för att fylla alla däcken. 2 dollar räckte bara till 3 däck. Nu är det gjort. (Varningslampan lyste och därför var jag tvungen att fylla luft.) 

(null)

(null)

(null)

Hoppas att du har en fin dag! 

/Charlotte

Kommentera här: