Vad är egentligen kul att läsa om?

Ja, det funderar jag på då och då. Funderar på om jag fastnat i att skriva om något som egentligen inte är kul att läsa om. Jag tar gärna emot feedback om det är något du tänker på som jag kan skriva mer eller mindre om. Vilket påminner mig om att jag tänkt lägga ut bilder igen på huset, nu när vi fått våra saker. Känner mig dock inte riktigt "klar". La jag ut bilder på vardagsrummet? Jag tog bilderna men nu är jag osäker på om jag delade dem. Jag får gå tillbaka och titta... 
 
Vi har haft roliga dagar denna vecka. I måndags vet jag inte vad vi gjorde.. haha. Men det kanske jag eventuellt skrivit om här. I tisdags träffade vi vänner på Tanger Outlet. Vi var nästan där när de öppnade och efter att ha strosat runt i två butiker var klockan redan närmare halv tolv. Vi åkte hem till Mount Pleasant och lunchade på ett nytt ställe. Det var väldigt trevligt, och mycket gott. 
 
 
 
Det är dock inte billigt att gå ut och äta. Min lunch och en dricka kostade 20 usd, när jag lagt på dricksen. Ca 200 sek. För en lunch för en person. Men gott var det. Sen kom vi hem vid två och då var det bara att fixa hemma snabbt för att sedan hämta Thilda vid bussen. (Vi går hemifrån runt halv tre.) 
 
Tova är väldigt kinkig med maten nu och äter inte sina favoriter (korv, majs, apelsin, banan). Tror att det är tänder på gång för hon sover även dåligt. Vi får se. 
 
Måndagar är förresten en favoritdag i veckan, för då har Thilda sin simning. I måndags hade hon fått tillbaka sin favoritlärare igen. För några veckor sedan gick Thilda upp en nivå och fick då byta grupp, och tid (17:30), vilket också innebar ny lärare. Men i måndags hade Thilda fått tillbaka sin lärare igen. För att gå upp till nästa nivå behöver hon kunna simma fem minuter i sträck, och ska även ha introducerats till fjärilssim (vilket inte hänt ännu). 
 
I onsdags (igår) var jag på träning med Fit4mom, de som jag tränade med i fredags. Igår hade jag min första klass (den i fredags räknades inte tydligen) och den var därför gratis. Här var passet. 
 
 
Ett område liknande Skatås.
 
Det var kul, dock inte superintensiv träning. Men bättre än inget tänker jag och har nu köpt ett 10-kort. Det blir nog lite vad man gör det till och jag får se till att hålla igång hela tiden udner passet. Det tar ungefär 20 minuter att köra dit men det ligger precis bredvid Costco så jag kunde passa på att handla. 
 
Sen var det dags för taekwondo när Thilda kom från skolan. Hennes kompis har också varit med för att testa och följde med oss hem från skolan. Tjejerna gjorde läxor och sedan åt vi mellanmål (fruktsallad med lite glass), sen hann de måla lite innan vi åkte. Tova satt tidigare lugnt och fint och tittade på, nästan hela klassen, men inte nu längre... 
 
 
 
Nu har vi signat upp Thilda för taekwondo två gånger per vecka och hon har fått kläder. Kan försöka fota Thilda i kläderna i eftermiddag. 
 
Igår följde Thilda med sin kompis hem direkt från bussen. Tova och jag gick hem och hämtade Thildas badkläder för de skulle bada i poolen efter läxorna. När vi lämnat badkläderna fick Tova gå hem och det tog 35-40 min istället för 5... 
 
 
 
 
Igår pyntade vi lite till inför Halloween. 
 
 
Vi satte upp denna. 
 
Någon har visst ätit på den under natten... 
 
 
Ett lite höstigt träd utanför grannens hus. 
 
Idag hämats återvinningen, den blå tunnan. Vi hade även massor av IKEA-kartonger som jag ställt ut bredvid tunnan. Vi får hoppas att allt hämtas upp. 
 
Önskar dig en fortsatt fin dag!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Vore kul om du kunde lägga ut en karta med markeringar på de ställen du besöker . Annars är allt spännande som du låter oss vara med om

Svar: Tack för din kommentar pappa! ❤️ bra idé! Men undrar vad jag kan använda för karta? Vi får prata om det.
Charlotte Karlsson

Kommentera här: