Bästa mamman?

Haha. I fredags försökte vi i alla fall få pluspoäng hos Thilda och hennes busskompisar. Efter lunch så tog Tova och jag bilen till närmaste Dunkin’ donuts. Det var ingen egen butik utan det låg i en bensinststation tillsammans med 7-eleven. 

Det skulle i alla fall ta 11 minuter dit. Vi åkte strax innan två och måste vara hemma igen 14:30 för att gå till busshållsplatserna för att hämta Thilda. Jag räknade på 10 min dit, 10 min i butiken och 10 min hem. Det blev tight men vi var hemma halv igen. Rusade in och hämtade vagnen till Tova. 

Vi köpte 12 donuts och barnen blev jätteglada när de kom av bussen. Thilda var väldigt nöjd. 

(null)

Thilda fick med två kompisar (systrar) hem och de lekte fram tills middagen. 

I fredags monterade jag isär gräsklipparen (det tog i ärlighetens namn ett tag för jag förstod inte hur jag skulle få ihop delarna till skruvmejseln. Haha) för att försöka limma ihop den trasiga delen. Såg att andra sidan också var trasig och kom på att jag kanske ska reklamera den istället. Det ska jag försöka ta itu med imorgon. 

(null)

(null)

(null)

Den som spar, hon har. En godispåsarna som jag fick av mamma och pappa innan vi åkte. Jag har sparat den länge. Mmmm, mums. ❤️

(null)

Förresten så får den lilla mer och mer egen vilja. Nu i veckan började Tova peka på vart hon vill gå och vad hon vill ha. Väldigt roligt! På bilden pekar hon på sin vällingflaska i micron. 

(null)

Ta hand om dig! 

/Charlotte 

Kommentera här: