Hajattack

För några dagar sedan läste jag på Nextdoor, som är en app där grannar i området kan lägga ut information, att någon blivit attackerad av en haj på Isle Of Palms. Det är en av stränderna här, som vi har besökt en gång. Tom läste sedan någonstans att personen behövt sy 29 stygn... jag försökte Googla för att hitta mer information men hittade inte det. Otäckt, och inget vi tänker berätta för Thilda. Det gäller att hålla koll på de där fenorna... är det en delfin eller en haj?! Tänker att vi borde se skillnad men jag tänker nog vara extra observant fortsättningsvis.
 
Vi har andra besök av djur utanför ytterdörren. Häromkvällen såg jag denna lilla kompis på fönstret ovanför dörren. 
 
 
 
Och igår hittade Tom dessa. 
 
 
Kanske är en av dem samma groda jag såg. Thilda sa att vi skulle passa oss för dem för att hon lärt sig i skolan att gröna grodor kan vara giftiga. 
 
Imorse regnade det när vi gick till skolbussen men det gick ändå bra att gå med paraply. Ett paraply som vi för övrigt köpte dyrt här och som redan har gått sönder. Det sitter inte uppe utan envisas med att fällas ihop hela tiden. Undrar om jag har kvar kvittot... Vägrar köpa något mer för vi får flera stycken när vårt flyttlass kommer. I vilket fall som helst, det jag skulle komma till, var att Tova och jag ändå kunde komma ut på en promenad. 
 
Hittade detta fina, och enorma, hus. Ett exempel av alla pampiga hus i området. 
 
Vi hann gå drygt en timma innan regnet satte igång igen. Paraplyet tog mig hyfsat torr hem och Tova satt gott i vagnen under regnskyddet. 
 
Kan istället lägga ut två bilder från igår när vädret var mycket bättre på morgonen. 
 
 
Idag har regnet öst ner nästan hela morgonen sedan vi kom hem. Vi har röjt lite hemma och fixat inför att våra saker kommer. 
 
Tova har plockat ur och i (mest ur) sina kläder från lådorna. 
 
 
 
Vi behöver handla men vädret har gjort att jag väntat med att åka. Vad vi behöver? Framförallt bananer, för det har Thilda och Tom med sig varje dag till skola och jobb. Tova gillar också banan och äter lätt en om dagen. Nästan en hel på en gång. Kan ju inte köpa för många på en gång för de blir bruna så snabbt. 
 
Kan bjuda på en selfie. 
 
Det blir kul att få vår spegel i packningen, sen ska vi bara få upp den på väggen också. Och först bestämma var den ska sitta. Jag har inte heller bestämt vilket håll vi ska ha sängen på i sovrummet... som vi har den nu, eller mot andra väggen? Jag säger att vi kan bestämma det när sakerna kommer men Tom säger att vi kanske inte kan ha flyttkillarna att flytta runt den. Men vi kanske orkar flytta runt den själva? I-landsproblem deluxe. Det blir många spännande beslut nästa vecka och många roliga överraskningar. Vi har hunnit glömma vad vi packade ner. 
 
Jag måste verkligen skriva klart det där inlägget om sjukvärden... jag har även uppdateringar där om mitt öga. 
 
Men nu vaknade lill-prinsessan. På tal om hennes sömn tänkte jag även skriva om det. 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Grodan ser ut som en amerikansk lövgroda och är tydligen inte farlig.
Är väl skönt med lite extra"hjälp" med Tovas kläder

Svar: Puh. Tur. ❤️
Ja. Såå bra hjälp. 😂
Charlotte Karlsson

Kommentera här: