JBE Spirit night

Idag, mellan 17:00-19:00, fick skolan 20% av intäkterna på Chic k-fil-A som ligger bredvid Publix. Vi var förstås därför tvungna att stötta. Alla andra i skolan skulle gå (enligt Thilda) och även bussmammorna så det var bara att ansluta sig. Hur skulle det låtit imorgon annars när Thilda kom till skolan och klasskamraterna frågade vad hon åt till middag och hon svarade "rester". Nä, det gick inte. Vi har dessutom velat testa att äta där länge. Det är bara alltid såå mycket folk. Vi blev i alla fall tipsade om att gå dit lite innan och ändå säga att vi var där för JBE, och det gick jättebra. 
 
Puh. Alltid lite läskigt första gången innan man vet hur allt funkar. Vi blev dock väldigt bra guidade och träffade flera glada människor. 
 
 
 
 
Först försökte vi parkera på Publix parkering och gå in och handla men det var stängt (pga Corona) och vi fick gå och hämta bilen igen och köra för att handla. Det gick ju bra. 
 
 
Kycklingburgaren var väldigt god. Pommesen inte lika goda. 
 
Thilda älskade sina nuggets. 
 
 
 
Utöver det så kom vår nya tvättmaskin och torktumlare idag. 
 
De gamla. (Som är hyrda, och förhoppningsvis hämtas imorgon, med hyrmöblerna.)
 
 
Inte riktigt som i Sverige med 40, 60 osv grader. 
 
 
 
 
Nu har vi köpt frontmatade istället, och med ett fack för tvättmedel och sköljmedel. De hyrda är toppmatade och man hällde tvättmedlet rakt ner i. Sköljmedel har vi inte använt för man skulle ha någon boll och lägga det i och den har jag inte lyckats få tag på. 
 
Jag borde tagit bort smutstvätten för bilden men det gjorde jag inte. Den ligger på maskinen för att tvättkorgen är hyrd och jag har börjat samla ihop alla hyrda saker inför att de ska hämtas imorgon. 
 
Verkligen spännande dagar nu!
 
Vällingen räcker förhoppningsvis precis till torsdag, när vårt flyttlass (förhoppningsvis) dyker upp. Jag vågar knappt tro det förrän jag ser det. 
 
/Charlotte

Kommentera här: