Måndagen var en rolig dag

På morgonen mötte jag en annan svensk mamma och hennes son i Folly beach. Det var hon som kom med idén och hon hade även hittat ett frukostställe där. Jag lyckades hamna bakom henne nästan från Charleston. Kanske inte riktigt men en bra bit. Lustigt när vi svängde in på parkeringen samtidigt vid restaurangen. Det tog ca 40 minuter för Tova och mig dit. Tova gjorde nummer två redan när vi nästan precis åkt hemifrån... Det läckte igenom och jag fick tvätta tyget till bilbarnstolen igen när vi kom hem. Nu kommer snart den större bilbarnstolen, Jippie! 
 
Frukosten var väldigt trevlig och mycket god! Det enda som drog ner betyget något var alla flugor. Usch vad äckligt det är när de sätter sig på maten och man får sitta och vifta, vifta och vifta för att de inte ska hinna sätta sig. Kan inte restaurangen göra något åt sånt? Stället var väldigt populärt och jag förstår varför, för det var verkligen gott!
 
 
Stranden var fin men "våra stränder" närmare är också fina tycker jag. Och lättare att komma till. Men kul att upptäcka och se nytt! Lite annat var det med husen på nära inpå stranden. Saknar dock, på alla stränder som vi varit på, en strandpromenad. Det är mysigt att kunna promenera längs stranden. 
 
 
 
 
En mysig gata med verklig semesterkänsla. 
 
En rolig morgon och förmiddag. Vi var hemma vid lunch och fick massor gjort hemma innan Thilda kom med skolbussen. Efter läxa blev det middag och sedan åkte Thilda och jag till hennes första simlektion. Det gick bra när vi väl hittat dit och Thilda längtar till nästa måndag. De var uppdelade i grupper och simmade rakt över bassägen, den korta vägen. Vet inte hur jag ska formulera mig. Men det blev inga 25 meter simning direkt, i alla fall inte på en gång. Men jag tror att de kommer fokusera mycket teknik så det blir bra. Kul att Thilda var nöjd! Jag fick sitta i entrén och titta igenom en stor glasruta in till bassängen. Föräldrarna måste titta på sina barn enligt instruktioner. 
 
 
Tom var hemma med Tova och vi kom hem klockan sju, precis i tid för läggning av Tova. (Thildas lektion var 18:00-18:30.)
 
Åh, jag har inte skrivit om vår söndag men det kommer. 
 
/Charlotte

Kommentera här: