Dagens vidrigaste

Vi gick längs Duval street, vi pratade med mamma och pappa på Facetime, då jag plötsligt känner något på mitt hår. Det kändes som en kastanj som föll på mitt huvud, fast större, och det blev varmt. Jag sträckte upp handen och kände att det varma och blöta låg kvar på mitt huvud. Alltså, det var så vidrigt att hälften hade varit nog. 

Torka, torka med våtservetter men vad mer kan man göra…? Jag tog en lång dusch när vi kom hem kan jag lova men det känns fortfarande som att det kliar i hårbotten. Undrar vad det var för djur egentligen?! Bläää! Vill inte ens tänka på det. 

Vi har i alla fall hamnat på Key west. Det var en lång färd ut, 3,5h från när vi började köra ut på The keys, och alla små öar. (Betydligt längre från hotellet i Fort lauderdale där vi startade.) 

Vårt rum var inte klart när vi kom men det blev klart medan vi åt lunch. När vi packat in våra saker i rummet tog vi hotellets lilla buss (som går varje timma) in till gamla stan. 

Förresten så glömde jag berätta en sak. Rummet var faktiskt klart innan vi började äta. När Tom kom tillbaka med nyckeln behövde Tova en ny blöja och tjejerna och jag gick till rummet för att byta den. Tom ringde mig då och sa att maten kommit. Jag var lite irriterad (för länge sen jag åt) och jag lämnade blöjan (med mer än kiss…) på golvet innanför dörren i hotellrummet. (Stengolv.) Tänkte att Tom kunde ta den sen. 😂 Nu ikväll frågade Tom mig var jag gjorde av blöjan från tidigare och vi insåg att städerskan måste kommit in och tagit den. Pinsamt! Det trodde jag aldrig eftersom vi precis fått rummet. Inte ok av mig att lämna den sådär, men men. Vi får lämna extra dricks till städerskan imorgon. 

Tova var mer vild än tam på bussen men vi kom i alla fall fram alla fyra till destinationen. Väl där gick vi runt och bekantade oss med området. 

(null)

(null)

(null)

Vi hörde busschauffören tipsa ett par om detta ställde för Key lime pie så vi gick dit. Hade tur för det var Happy hour. 
(null)

(null)

Deras Key lime pie var inte min favorit och vi får leta vidare imorgon. 

(null)

Tova har roliga miner på alla bilder så jag delar dem alla tre. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag bad Tom ta en bild på oss, med bara hav bakom. 
(null)

Jag dubbelkollade med honom efter första bilden - var det nu bara hav bakom? Hmm nej. 

(null)

Tova ville inte alls sitta still och vara med på bild. 

Tuppar, hönor och kycklingar springer runt överallt på gatorna. På hotellområde också. 
(null)

Imorgon blir vi kvar här. 

/Charlotte 

Kommentera här: