Det är svettigt just nu

Såå hög luftfuktighet! 
Igår klippte jag gräset medan Tova sov och det vara rann. Härligt ändå, men det gäller att dricka ordentligt med vatten. Som sagt tidigare. 
 
 
Vad mycket man hinner på 1,5h, med baby Tova sover. 🙂
 
Igår när vi hade fredagsmys lyckades jag hälla ut hela min skål med popcorn över bordet och golvet. Hahaha. Kul såhär i efterhand. 
 
 
Jag äter mer popcorn nu än godis. Jippie! Men äter å andra sidan popcorn varje dag. Hmm. Mer sugen på godis (choklad) under dagarna egentligen. Det gäller att ha fullt upp så att jag inte hinner tänka på det. 
 
Imorse började vi dagen med sunrise yoga. En kompis följde med vilket var väldigt roligt! Yoga är dock, precis som jag minns det, långtråkigt. Sorry. Men det går för långsamt. Poweryoga är en sak men när det bara handlar om stretch och andning, då prioriterar jag nog tyvärr hellre hårdare träning om jag har en timma för mig själv. Men kul att träffa min kompis och att testa något annorlunda! 
 
 
 
Mer att skriva men nu ska jag ta lördagskväll och slappa lite innan läggdags. Yogan började 07:00 så jag ställde klockan på Vanlig tid, 05:40, imorse. Imorgon blir det inte hellre sovmorgon för då ska vi titta på konst. Så nu ska jag slappa lite och sen sova fem kvart i timmen. 😊 
 
/Charlotte 

Kommentera här: