Från nästan inga planer till en fullspäckad dag

Imorse vaknade vi med inga planer, förutom Thildas taekwondo. Tova och jag bestämde oss för att åka och träna. Torsdagsträningen är i north Charleston (inte jättemysigt) så vi brukar inte åka på den. Torsdagar brukar vara vilodagar. Men idag åkte vi och det var på ett nytt ställe, vid en poolklubb. Det var ett härligt pass och kanske kommer vi åka igen en annan torsdag. 

(null)

När vi kom dit insåg jag att jag hade haft problem med internet hemma för när vi lämnat hemmet hade jag fått meddelanden. En tjej frågade om vi skulle ses och vi åt senare lunch tillsammans, och gick en promenad. Kul! 

Sen hörde en annan tjej av sig och frågade om vi ville följa med dem och äta yoghurt-glass efter skolan. Tova och jag hämtade Thilda med bil vid bussen och åkte för att möta upp våra vänner! Mysigt, och roligt att testa något nytt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Glassen kostade tillsammans (våra två) runt 12 usd. Wow! Men gott var det. 

Vi passade även på att köpa en tidning i bokaffären bredvid. 

(null)

Har förresten även en bild från imorse när Tova gick hem efter att vi lämnat Thilda vid bussen. 

(null)

Buset lyser i hennes ögon. Den lilla, älskade, trollungen. 

Taekwondon var också bra. Jag fick muta Tova med snacks hela tiden för att hon skulle hålla sig lugn. Lite mobil också idag faktiskt. Vet inte om det var glassen som gjorde det, men hon var halvvild. Haha. 

/Charlotte 

Kommentera här: