Andra olyckan som är ”mitt fel”

Igår var vi på Walmart, för att köpa nya linser till mig. Vi var där häromdagen för att träffa örondoktorn bredvid där man köper linserna. För att få köpa linser/glasögon här måste man först till doktorn för att få ett recept. Undersökningen kostade 109 usd, om du är nyfiken. 

Igår skulle vi handla linserna. Det var lättare sagt än gjort för vi visste inte riktigt vilken lins jag skulle ha. Tova (som inte ville ha blöja utan trosor när vi åkte hemifrån) stod bredvid och sa "mamma, mamma, mamma…) jag sa att hon fick vänta för jag pratade med optikern (eller vad de nu kallas här.) Helt plötsligt böjde Tova benen lite och det blev en pöl på golvet. Det är andra gången det händer så jag borde verkligen lärt mig att lyssna på Tova. ❤️ Vi gick och bytte kläder och sen kom vi tillbaka och fick köpt linserna. Tror de kostade 45 usd för 6 månader. Ett öga för jag behöver bara lins på Ena ögat nu. 

Jag skulle behöva nya glasögon för höger öga är helt suddigt nu med glasögon, men det är osäkert om det kommer bli bra nu när det är så stor skillnad på ögonen   Mest troligt blir det inte blir bra. Jag avvaktar lite  men skulle så gärna vilja ha glasögonen att för att avlasta ögat med linsen ibland. 

Vi provade glasögon och jag tycker att de hade många fina. 

Tova älskade de där bågarna. 

(null)

/Charlotte

Kommentera här: