Dåligt med inlägg nu, men jag får skylla på tekniken (förhoppningsvis är det löst inom kort)

Detta inlägg skrev jag egentligen häromdagen , i lördags, på mobilen. Jag trodde jag skulle kunna göra ett inlägg i appen utan bilder i alla fall, men inte ens det gick. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag testar flera gånger om dagen om appen kommit igång på mobilen, så att jag kan ladda in bilder. Ingen lycka så här långt tyvärr. 

Tänker att jag ändå kan skriva några rader. Idag har vi haft en intensiv dag. Vi tog julkortsbilder imorse, sen vidare till bio med några andra svenskar. Hem för att snabbt fixa lite och vidare till stan, via Chick-fil-A, för att gå på Lucia-firande. Vi köpte med oss Nuggets från chick-fil-A för det var knytkalas. Hur mycket ska man ta med sig till knytkalas? Vi köpte 30 Nuggets, för 20 dollar. De gick snabbt och vi kunde köpt fler! Men hur mycket är rimligt att lägga? Jag tänkte att vi ”tar med oss så att det mättar vår familj”, om alla tänker så borde det väl bli lagom? Eller? Hur tänker du? Jag hörde förresten någon som sa "haha, vem tar med Chick-fil-A till ett svenskt julbord?!" men de var populära bland barnen kan jag säga. 

Jag har bilder från dagen, tyvärr inte från bion för vi var lite sena där, men från lucia-firandet. Men de får komma när appen är igång igen. Imorgon kommer ännu en intensiv dag. Många roliga aktiviteter nu i december. Men det är intensivt.  

Njuter av ljuset från granen, lite vitt vin o glaset och popcorn. Mmm. 

Ta hand om dig! 

 /Charlotte 

Kommentera här: