En liten tokig elf

Igår morse hittade tjejerna Rosa Belle så här. 
 
 
Thilda var nog förresten i Thildas ålder på den bilden. Tova hade aldrig kunnat stå still och ta liknande bilder tror jag... Hon är intensiv! Tova ska ha samma klänning på jul i år. 
 
Tova och jag skulle möta upp en svenska tjej för en promenad i Park West 08:00 och tanken var att vi skulle träna sen 09:30, men träningen blev inställd pga sjukdom. Vi gick istället till lekplatsen en sväng och åkte sedan till Costco. 
 
På morgonen hade jag bokat en tid för Thilda hos doktorn, fick tid 11:30. Vi hämtade upp Thilda på skolan vid elva. 
 
 
Tova var nog nöjd att det inte var hennes tur att gå till doktorn. Hon gillar inte att gå dit... men kanske går bättre nästa gång när hon sett storasyster gå dit också. 
 
 
Thilda har haft en efterhängsen förkylning och ont i halsen på morgnarna. Jag tänkte att det kunde vara något med öronen och ville kolla upp det innan nästa vecka. Öronen såg som tur var bra ut och det enda doktorn kunde tro var ev allergi. Men det är förmodligen en vanlig förkylning som hänger kvar. Inget ont i halsen nu på morgonen, vilket är superbra! Idag har Thilda belt testing i taekwondon och det är tufft. 
 
En julpyntad bil. 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: