Om nio dagar bara...

Vet du vad vi ska göra om 9 dagar? 
 
Denna julen borde vi åkt till Sverige, men flygbiljetterna var alldeles för dyra när jag tittade. Tom tyckte vi skulle bokat i somras men efter resan till Spanien var jag inte redo att boka långflyg så snart efter. Med facit i hand borde vi bokat biljetterna redan då såklart.
 
Vi hade sen hoppats att få besök men det blev inte så. (Det är såklart ännu härligare att besöka oss när det är riktigt varmt och gott.)
 
Thilda är ledig från skolan under julen och Tom kan ta lite ledigt så vi funderade fram och tillbaka på hur vi skulle göra det mesta av den tiden och möjligheten. Efter många om och men bokade vi en resa.
 
 
 Man vill ju alltid få det så bra som möjligt, för så lite pengar som möjligt. Det mest prisvärda vi kunde hitta var en 10-dagars kryssning till massa olika ställen. Då vi var osäkra på hur Tova, och Thilda, skulle trivas på båten tänkte vi att det nog är bättre att starta med ett kortare alternativ. Det blev en resa från Miami och vi ska vara borta fem nätter. Det kommer bli väldigt spännande! 
 
Vi lämnar hamnen i Miami den 21 december och kommer därför fira jul på båten. Vi firar kanske den 25e då, med amerikanerna, eller vi får se hur det blir. Vi kanske kan fira två dagar. 
 
Vi har redan köpt wifi så jag hoppas kunna uppdatera här varje dag. 
 
Men 9 dagar?! Det är ingenting. Jag måste börja packa lite mer seriöst. 
 
Jag är väldigt tacksam för att vi har möjligheten att åka. 
 
/Charlotte

Kommentera här: