Tänkte göra en tillbakablick, men osäker

Känns som jag "missat" en del nu med bloggstrul. Men gick igenom bilderna och var osäker på vad jag missat. Orkar inte gå tillbaka och gå igenom inläggen så jag chansar. 😊

För några veckor sedan, i början av december, hade vi bjudit in amerikanska vänner till en "svensk-middag". Det är familjen som vi träffar vid busshållplatsen varje morgon och eftermiddag. Det var faktiskt de som föreslog det, mannen i familjen. De bjöd oss på en southern-inspirerad middag några veckor tidigare. 

Jag har lite dåligt med bilder med det blev skagenröra på toast till förrätt. Jag trodde jag hittat räkor som skulle funka men insåg att de var råa när jag tog ut dem ur frysen. Men med tips från mamma så blev de bra kokade. 

(null)

(null)

(null)

Sen blev det köttbullar, pressgurka, potatismos och lingonsylt till varmrätt. 

(null)

(null)

Till efterrätt - kladdkaka, glass och jordgubbar. 

De sa att de tyckte det var gott, och vi hade trevligt. Här äter amerikanske barn mest snabbmat pch när vi var hos dem fick barnen pizza. Vi hade gjort chicken Nuggets och pommes till barnen. 

Samma dag var det Giving lights in I’On och vi hade köpt lyktor innan att sätta ut i trädgården. Pengarna går till välgörenhet för någon i området har betalat för alla lyktorna. 

(null)

Samma kväll kunde man också boka upp sig för att åka häst och vagn. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Väldigt vackert! 

/Charlotte 

Kommentera här: