Vi är på båten

Runt halv tio lämnade vi hotellet och efter ca 20 minuter var vi i hamnen, vid båten. Det var lite svårt att förstå var man skulle parkera men vi löste det. 22 usd per dygn kostar det. Sen gick vi till terminalen och fick lämna ifrån oss väskorna utanför. Där gäller det att lämna dricks (annars vet man inte om väskorna kommer fram, och i vilket skick, antar jag). 

(null)

Sen gick vi in i terminalen och fick checka in (även om vi var lite tidiga. Vi hade egentligen tid mellan 11:00 och 11:30). Sedan genom säkerhetskontroll och vi fortsatte för ytterligare kontroller. 
(null)

(null)

Denna bild är tagen inne. Coolt "tak" ändå. Strax innan var det en stjärnhimmel men innan jag hann ta bilden kom denna himmel. 

(null)

Äntligen kom vi på båten. 

Vad mycket folk.  Vilken ljudnivå. Vilket sorl. Köer. Oj oj oj. Vi åt hamburgare, tacos och burritos. Sen gick jag en lite sväng och hittade dubbelt så mycket till. Vi har dryckespaket men på varje kvitto jag har fått signera står en summa för skatten. Kan bli intressant om den inte ingår utan tillkommer. Det blir en dyr historia. 

(null)

 
Det känns lite som bamba, fast värre. Strax innan 13:30 fick vi vårt rum och här är vi nu. I väntan på att båten lämnar 15:30. Dessutom sover Tova. 

Rummet är kompakt och på våning två. Klart man gärna hade haft en balkong men det blir jättebra utan också. Tova ska sova i egen säng och Thilda ska sova ovanför i en säng som kommer ner från taket. Spännade. 

Jag får skriva ett inlägg om gårdagen i Miami Beach också. 

/Charlotte 

Kommentera här: