Bra-hemma-mamma-poäng?

För ett antal år sedan var det lite kul (eller inte kul, men lustigt kanske) med vuxenpoäng (när man läste dagstidningen, bytte däck på bilen, köpte Ecco-skor och så vidare). 

Nu är det roligare när man lyckas få ett "ungdomspoäng" kanske… 

Igår försökte jag i alla fall få ett bra-hemma-mamma-poäng, och stekte pannkakor före frukost. Thilda hade e-learning igår och var hemma från skolan med ett häfte med uppgifter att göra. Vi skulle träffa några andra svenskar vid lunchtid och ta med picknicklunch, därav pannkakorna. 

(null)

När vi ätit frukost och fixat iordning oss och lunchen var det dags att åka. Mot Pirat-lekplatsen denna gång, där vi inte varit tidigare. 

En väldigt vacker och varm dag. Kläderna åkte av och vi borde nog haft solskyddsfaktor. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

22 grader varmt och vi fick smak av sommar. Även om sommaren är betydligt varmare… lär nog knappt kunna hänga på lekplats då på dagen. 

Idag är ser betydligt svalare, mellan 3-16 grader Celsius. Imorgon mellan 3-11 grader. Brr. 

Vi hade en väldigt trevlig dag igår! 

Jag måste även nämna att Tova sovit hela natten inatt! Wiiiii! Hon vaknade vid kvart över fyra imorse och gnällde lite med somnade om när Tom stoppat in nappen. Vi var båda vakna då ändå. Suck. Men men, vilken förbättring att kunna sova en hel natt, även om morognen är tidig. Jippie! ❤️

Ta hand om dig och ha en fantastisk helg! 

/Charlotte

Kommentera här: