Eftermiddag i 26 grader

Taekwondon var inställd idag pga belt testning. En torsdag i månaden är inställd då vissa av barnen istället går testa för nytt bälte. De får testa var tredje månad och i mars är det dags igen för Thilda, och hennes kompis. 

Vi kunde istället träffa Thildas kompisar som är här från Atlanta. Idag träffades vi på Isle of Palm, lekplatsen vid stranden. Det var hur härligt som helst! De åkte hem strax innan fem och vi gick ner till stranden och träffade några svenskar som var där. Helt klart en bättre eftermiddag! 

(null)

(null)

Tova var hos doktorn imorse och fick två sprutor. Jag hade hoppats att det skulle gå bättre än vanligt eftersom vi övat hemma med doktors-leksaks-grejorna, men det gick inte så bra. Mycket gråt, men det var ok igen när vi gick därifrån. 

När vi kom hem såg köket ut som ett kaos. Ägaren till huset hade varit där och börjat fixa med diskmaskinen och spisen. De hade dock gått igen, för att hämta reservdelar förstod jag sen. Vi hann i alla fall äta lunch innan de kom tillbaka igen. Eller ägaren till huset i alla fall. Sen var han in och ut i huset hela eftermiddagen och han var inte ens klar när vi åkte till stranden strax efter tre. 

För övrigt så fixade ägaren diskmaskinen (tredje gången gillt?). Trodde han… den läcker fortfarande, men inte lika mycket som innan. Han tror att det är ett annat problem nu och ska komma tillbaka och försöka fixa den igen… 

Tova och jag tog oss ut på en springrunda innan hämtning av Thilda. 
(null)

Det var varmt men skönt. 

I tisdags var förresten Tom ledig. För att göra deklarationen, som tog sin tid. Vid lunch så gick vi iväg för att testa ett hamburgerställe hyfsat nära hemma. Vi kunde gå dit. 

(null)

(null)

Vi hade med den käcka mattermosen till Tova, med pasta och lite annat i. Väldigt bra! 

Har inte delat bilden från i tisdags. "Two’s day". 2022-02-2, tisdag (andra dagen i veckan) och 2nd grade (klassen). Barnen kunde ha tie, tutu eller tubesocks om de ville. Minns inte riktigt kopplingen mellan two och tie… 

(null)

Imorgon är det fredag! 

/Charlotte 

Kommentera här: