Vårväder minst sagt

Vilket härligt väder! Vi ska få 25 grader på onsdag men där Tom jobbar ska de få 30 grader. Är det vår? Eller sommar direkt?! Temperaturen går ner igen senare men vi njuter nu. 

Thilda har varit ledig för det är Presidents day idag. Vi började med träning imorse. Sen hem för lunch. Efter det hade vi en playdate inbokad på ett studsmatteställe, med Thildas vänner som bor i Atlanta. De har lov och är här denna veckan. Det var för mycket folk men vi var där en stund ändå. Eftersom Thilda går i skolan fanns det inte så långa andra tider att välja på att gå dit. Sen hem för att äta middag innan vi åkte till Thildas simlektion. 

Vi hann med lite sparkcykelåkning innan middagen. Vädret är fantastiskt. 
(null)

(null)

Thilda kom till vår säng inatt. Imorse innan Tom åkte till jobbet vaknade Tova. Tom bar in henne till vår säng och vi alla tre sov en stund till. Jag vaknade vid sju och tjejerna en kvart senare. Jag låg blixt stilla mitt emellan dem för att inte väcka dem. 

(null)

Jag tror att jag missat skriva om Tovas glassupplevelse i lördags. Hon har smakat lite på isglass innan men inte varit speciellt imponerad. I lördags fick hon chokladglass i en skål. Oj oj oj. Vilken succé. 
(null)

Diskmaskinen har varit trasig i några veckor. I fredags trodde vi att den blev fixad. Det blev den inte… i lördags när vi körde den forsade det helt plötsligt ut vatten. Det blir att diska för hand ett tag till. 

/Charlotte

Kommentera här: