En sån där härlig låda. Igen.

Vi hade turen att komma i kontakt med en familj som var på väg att flytta hit, tidigare i höstas. De var väldigt snälla och lät oss skicka en låda med deras container. Mina föräldrar var väldigt snälla och handlade, och packade lådan, åt oss. Åhhh som vi har sett fram emot att få den. Lådan kom  tisdags och jag fick hämta lådan igår. Kul!
 
Tjejerna hjälpte till att packa upp. 
 
En del av det som låg i lådan. 
 
Utöver det; kaffe, välling till oss och välling till en annan familj här. 
 
Det viktigaste i lådan (förlåt Tova, kanske borde sagt att din välling var det viktigaste) var denna. 
 
Nu kan jag börja planera 2022!
 
Presenter. 💓 (Tom och jag fick godis. 😊)
 
 
Thilda hade ingen aktivitet igår så efter Thildas läxor och att ha packat upp lådan tog vi ner granen. Det var ett större jobb än jag tänkt. Haha. Men vi hjälptes åt, vilket var väldigt mysigt. Det blev också tomt och jag är lite ledsen att ta undan julen. Precis som vanligt. December är lite magisk ändå, och väldigt mysig! 
 
 
Några andra bilder från i tisdags när vi väntade på Thilda och hennes kompis Ryah, utanför Taekwondon. Vi väntar inte inne nu... på grund av Corona. Spridningen är skrämmande nu. 
 
 
Se Tovas armar, bakåt, när  hon ska gå snabbt och är bestämd. Så gulligt. 
 
Tova vill ju helst gå in och står gärna och bankar på rutan och skriker. Haha. 
 
Ok, två träningsbilder från igår också. 
 
 
Vi jobbar på med skeden och Tova gör verkligen framsteg. Fick i sig nästan allt idag själv. Duktig tjej! Jag älskar att Tova älskar tomat, avocado, majs, clementin och russin. Köttfärssås och pasta också. 
 
 
 
 
Nu är det snart dags att hämta Thilda från bussen. Efter läxa och middag åker vi till Taekwondon. Imorgon är det simlektion, eftersom Thilda har en att ta igen. Sen är det helg! 
 
Förresten så har vi handlat på oss barnmat, och annat som är extra viktigt, för nu känns det som att "Coronan" kommer väldigt nära. Många på Toms jobb som är hemma i väntan på testresultat, eller som är sjuka. Vi håller tummarna så länge det går. 
 
Ta hand om dig! 
 
/Charlotte

Kommentera här: