Sing 2 - faktiskt på bio

Thildas kompis fyllde år i december och en av presenterna från Thilda var ett biobesök, med snacks. Det hade vi bestämt långt innan kalaset, och när kompisen fyllde år sa de att de skulle gå på bio på födelsedagen (inna kalaset), det var ju typiskt. Vi som kommit på en så bra idé tyckte vi. 🙂 Vi hade ju dock inte tänkt att Corona-situationen skulle förvärras… När de var på bio på födelsedagen var de den enda familjen i salongen. Idag var det dags att gå på bio för oss. Faktiskt första gången för Thilda på bio så Båda tjejerna var väldigt taggade. Kompisen följde med direkt från bussen och tjejerna gjorde Läxorna ihop, sen åkte vi. Tom kom hem och var med Tova. 

Solen sken och vi hade några minuter utanför bio, efter att vi varit inne en sväng för att förstå hur det funkar att gå på bio här. Tjejerna sprang av sig lite. 

(null)

(null)

(null)

Gällande snacks så blev det extra allt. Det var så länge sen jag var på bio att jag glömt hur det funkar. Två popcorn, två godispåsar, en dricka och två vatten kostade 47 usd. Mer än biobiljetterna. Galet! Nästa gång blir det definitivt inte lika mycket för vi orkade inte äta upp. Jag har träningsvärk i käkarna efter allt popcorn-ätande. 

(null)

I salongen var det vi och två familjer till. Skönt. Vi gick medvetet en vardagseftermiddag, för att inte behöva trängas. Känns inte rätt i dessa tider. 

(null)

Filmen var superbra och vi hade väldigt kul. Tjejerna gick fram och dansade till eftertexterna. 
(null)

Thildas kompis sa att det var hennes bästa födelsedagspresent. ❤️ Det var väldigt lyckat.
På väg hem köpte vi Mc Donalds till tjejerna i Drive through och åkte hem.  

Tova och jag har varit hos doktorn idag och där fick Tova en spruta. Hon var lite missnöjd där som hon brukar… 🙁 Men glad när vi gick därifrån. 

/Charlotte 


Kommentera här: