Vishet kommer med ålder

Jag älskar att jag var ute och sprang idag. Jag älskar också att jag faktiskt värmde upp och stretchade innan. Det gjorde jag inte innan, men det är viktigt. Speciellt nu när krämporna kommer mer och mer med åldern märker jag…

Skön känsla i kroppen efter löpning och jag måste göra det oftare. 

Bilder från de senaste dagarna när vi varit ute i kylan. 

(null)

(null)

(null)

Solen värmer fantastisk gott ändå. Idag värmde vi oss i solen som kom över ett hustak och studsade i ett fönster. Den var fortfarande varm efter att ha vänt på fönstret och nuddade oss. Otroligt. 

Jag ligger vaken i soffan med en missnöjd Tova som redan vaknat två gånger då klockan var halv ett. Ska jag gå in och stoppa in nappen igen, då jag vet att hon somnar då? Och alltså gå tillbaka till det vi hade tidigare - att jag går upp varje timma (eller oftare) och får henne att somna om. Jag gjorde det första gången hon vaknade efter att ha låtit henne skrika en liten stund först men ärligt talat? Det vore som sagt att göra precis som tidigare förutom att jag får gå upp ändå till Tovas rum och sedan sova på soffan utanför. 

Känner sig som världens sämsta som låter Tova skrika en stund men jag vet ju att hon behöver lära sig att sova hela nätter, och somna om själv ifall hon skulle vakna. Vi får se hur detta ska funka. 

Tips? 

Ta hand om dig! 

/Charlotte 

Kommentera här: