Ett litet smakprov av Madrid

Vi lämnade Torre de la Horadada vid elvatiden i tisdags och kom fram till Madrid runt tre (utan stopp på vägen). Det var ett varmt Madrid som välkomnade oss, med närmare 40 grader. Vi packade in våra saker och sen åkte Tom för att lämna hyrbilen. Han tog sig tillbaka med hyrbilsställets shuttlebus och sedan med hotellets buss från flygplatsen. Vi fixade i rummet och med packning så länge. 
 
Mat till Tova hade vi med i en mattermos (pasta och korv, som är favoriten) från lägenheten.)
 
Med vällingflaskan, som Tova åt i bilen, blir det lite disk. 
 
Redan från Charleston tog jag med en svamp med diskmedel för att kunna diska vällingflaskan på vägen. Tova äter inte så mycket ännu så det är skönt att kunna ha en backup med vällingen. 
 
 
 
 
Tova busade en stund med sin bilbarnstol. 
 
När Tom kom gick vi ut en sväng på stan för att hitta någonstans att äta. Allra helst hade jag också velat hitta en nagelsalong som kunde ta bort mina naglar. Hittade två men ingen pratade engelska så det var visst omöjligt. 
 
 
Vi hittade till slut ett ställe som serverade mat som vi alla sågs ut att kunna äta. Stället öppnade sex och vi väntade utanför sedan 10 minuter innan. De öppnade dock inte. Vi väntade till nästan tio över sex, i en helt otrolig värme, för att sedan lämna och gå tillbaka till hotellet. Restaurangen där öppnade visst redan klockan fem. Haha. 
 
 
 
Vi var dock själva på restaurangen när vi kom dit. 
 
 
 
En härlig sista kväll på resan. 
 
Nu är vi hemma i huset och packar upp och gör iordning. Vi har en lång att-göra-lista för dagen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: