Är dina ögon trötta?

Idag var jag på tre-månaders-återbesök efter ögonoperationen. Sist jag varit där ångrade jag att inte tog detta kort. 

(null)

Jag spärrade genast upp ögonen och gick till närmsta spegel när jag såg detta. Haha. 

Denna gång fick jag tummen ur och tog bilden så att jag kunde dela den här. 

Mitt lilla sällskap. Thilda var hos en kompis och lekte. 
(null)

Det gick bra idag. Enligt doktorn har operationen gått enligt förväntan. Mitt synproblem är inte borta men de säger att det är kopplat till gula fläcken. Som också läkarna i Sverige sa. En läkare här fick mig att tro att operationen skulle lösa mitt synproblem. Men men, jag ser nu lika bra/dåligt som innan fast nu utan glasöga/lins på höger öga. Jag tror att det kommer bli bra tids nog. 

(null)

Igår var vi faktiskt och tränade. Första gången på väldigt länge. Det är så kul att ha båda tjejerna med. Thilda börjar bli stor nu. ❤️

(null)

Det var något mer jag skulle skriva om. Jo, nu vet jag. Idag hämtade vi Thilda klockan fyra frpn summercamp. Denna gång hade jag inte förberett middag som i tisdags när vi skulle direkt till taekwondon. Jag hade bara med massa snacks. Vi gick till Subway som ligger bredvid taekwondo-stället. Efter att ha gått igenom hela processen men att göra alla val med bröd, pålägg, dricka, extra tillval och så vidare, så inser jag att jag glömt plånboken hemma. Pinsamt. Väldigt pinsamt. Jag ringde Tom och som tur var kunde han komma förbi och betala. Jag sa det till kassörskan och hon sa "ok, men du hade annars kunnat komma förbi betala en annan dag." Vad? Det var ju väldigt generöst! Vi fick börja äta och sen kom Tom och betalade. Tjejerna och jag gick sen till taekwondon innan vi åkte hem för att göra kväll. 

Imorgon är det redan fredag. 

/Charlotte 

Kommentera här: