En liten poet och en stolt mamma

Tidigare i våras fick barnen skriva dikter i skolan. De fick välja ord som rimmade och sen sätta ihop dem till en dikt. Jag tycker att Thilda lyckades riktigt bra. 
 
 
 
Idag har vi hunnit med massor. Packat tjejernas kläder (inte klart dock), varit hos tandläkaren på ett akutbesök för att titta på Thildas tand som kommer ner lite snett (det är ingen fara ännu, vi avvaktar), besökt James Island county park med Thildas kompis med syskon och deras aupair, tagit ner studsmattan och förberett massa admin inför resan. 
 
James Island county park. 
 
 
 
 
Thilda fick komma över till sina vänner igen när vi kom hem, för att bada i deras pool. Tova och jag fixade hemma under tiden. 
 
 
 
 
 
Nu är den helt i delar, bara de där stora delarna kvar som nu ligger på marken. De ska jag se till att stoppa undan någonstans imorgon. 
 
På torsdag går flyget mot Spanien! 
 
Imorgon ska vi hinna massor innan! Min plan var att hinna träna två gånger denna vecka. Min plan håller inte alls... Men men, jag prioriterar annat och det är bra. Träningen kommer senare. Även om jag skulle må bra av att få till ett ordentligt träningspass snart. 
 
Ta hand om dig! 
 
/Charlotte

Kommentera här: