Som utlovat

Klockan är 20:40 och jag sitter med datorn vid bordet i köket/vardagsrummet/allrummet. Tom och pappa sitter utanför på balkkongen, mamma hänger tvätt, Tova sover i babysängen i vårt sovrum och Thilda slappar med sin ipad. Vi har det gott! 
 
Idag har vi roat oss vid poolen (medan Tom tvättade väggarna på lägenheten. På utsidan behövs det fixas varje gång vi är här, även om pappa tvättar väggar också innan vi kom.) Det blev dock inte så länge vid poolen för helt plötsligt var det dags för lunch. Med jetlag har vi inte riktigt rätt tid i kroppen ännu. Vi har lite svårt att somna på kvällarna, sover lite dåligt och sover för länge på morgnarna. 
 
 
 
 
Imorse var i alla fall Tom, Tova och jag ute och gick. Tom väckte oss vid åtta och så gick vi. Vi gick drygt 6 km och fick se en del nybyggt på vägen. Härligt när Thilda kunde vara hemma med mamma och pappa. Thilda hade dock vaknat strax efter att vi gick och hade bland annat gjort fyr-fläta med morfar. 
 
 
 
 
 
Efter lunch har vi varit på Zenia Boulevard och shoppat lite. Men helt plötsligt var det middagstid för barnen och vi fick skynda hem. Det blev en lagom liten stund. 
 
Nu har jag fått gjort några administrativa "måsten", och tagit ett glas vin, och snart är det läggdags. Men dygnsrytmen är som sagt förskjuten för oss alla tre (Thilda, Tom och jag framför allt. Lite mindre för Tova.) och vi lär inte somna lika tidigt som vanligt hemma i Charleston. 
 
Det är skönt för det är inte lika varmt här, och en annan värme. Framförallt inte lika varmt på morgnar och kvällar. Nästan "kallt" ibland, men skönt! Men jag njuter av att vi sedan kommer komma hem till massa mer värme när vi kommer hem. 
 
Vad lyxigt det är att mamma och pappa är här! Jag frågade Thilda innan vi åkte vad hon såg fram emot mest och det var ett enkelt svar "att träffa mormor och morfar". 💓
 
Imorgon hade vi tänkt åka till stranden men det är även marknad i närheten så vi får se. Sol och vad blir det i vilket fall som helst. Både Thilda och Tova älskar att bada. 
 
/Charlotte

Kommentera här: