Faktiskt för långt för att skriva om idag också

Sorry! Idag tänkte jag ha tid att skriva när Tova sov men då var jag tvungen att beta av min att-göra-lista. 

Vi har kommit överens om att Tova är väldigt intensiv. Tom tror att hon är mer intensiv än Thilda. Jag säger att anledningen till att vi upplever Tova mer intensiv kan vara att vi blivit äldre… Go är hon i alla fall! Precis lika go som Thilda. 

För att fatta mig kort. Igår opererade jag bort grå starr i ögat. De satte samtidigt in en lins så att jag förhoppningsvis ska kunna se på höger öga utan glasögon. Dock inte på nära håll utan jag kommer alltid behöva läsglasögon (det var för komplicerat för att sätta in en lins som klarar både lång och kort syn). Vi får se vad som händer men jag see betydligt bättre idag än jag gjorde igår morse. 

Nu får jag inte träna, lyfta tungt, duscha håret och så vidare. Det är skönt att det är gjort. Skulle kunna skriva så mycket mer men det får komma senare. Jag var inställd på en lätt operation men det var faktiskt inte alls trevligt. Jag ångrade att jag tackade nej när doktorn erbjöd mig mer "lugnande medel" innan han satt igång med steg två i operationen. Men som sagt, jag får skriva mer en annan gång. Väldigt Tacksam för att det är gjort och att det verkar ha gått bra. 

(null)

Tova på promenaden imorse när vi gick för återbesök hos ögonläkaren. Jag fick inte köra bil idag men får köra imorgon igen. 

(null)

(null)

/Charlotte 

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Härligt att det är gjort. Du är en tuffing

Svar: Tack! ❤️
Charlotte Karlsson

2 Katrin:

Vad skönt att du har fått det gjort!

Svar: Verkligen!
Charlotte Karlsson

Kommentera här: