Lite hjälp i trädgården

På torsdagar (varannan) hämtas vår återvinning (på måndagar hämtas allt annat skräp) och vi får dra ut tunnan till vägen. Tova hjälpte mig igår. Det regnade igår morse så vi tog bilen till busshållplatsen, men när vi kom hem igen duggade det bara lite vilket var tur för Tova och mig. 
 
Vi har en del jobb att göra med att rensa ogräs och klippa buskar. 
 
 
 
Vi skulle gått och tränat men träningen blev flyttad inomhus på grund av vädret. Det var jag inte så sugen på så vi avbokade. Istället tog vi oss till bron för att springa den för första gången. Jippie! 
 
 
Nästan nere på andra sidan. På Charleston-sidan. 
 
Hela bron som vi sedan skulle springa tillbaka. 
 
Helt nere på Charleston-sidan. 
 
Tova sov gott och det duggade delar av vägen. 
 
Sen var det bara att vända och springa tillbaka. 
 
Jag såg delfiner på vägen. Fick tyvärr inga bra bilder på dem men de är där i  mitten av bilden. 
 
Det var 5,23 miles (ca 8,3 km) och tog drygt 57 min. Jag sprang först 3,5 mile sedan gick 1 min och sprang 5 min (gånger tre). Det gick inte fort men jag är glad att jag tog oss över och tillbaka. 
 
När vi kom ner gjorde jag några övningar (har ett schema att följa med Runcluben) innan vi åkte därifrån för att handla lite på väg hem. 
 
 
 
Thilda skola är uppdelad i 4 Houses, med olika färger och djur. Thilda är i Red Bees och igår skulle de vara klädda i sin house colour. 
 
 
Idag har Thilda e-learning day och är hemma med ett häfte uppgifter. Thlida gjorde redan allt arbete igår och vi har en ledig dag idag. Nu ska vi bara komma på hur vi gör det bästa av dagen. Vår ugn funkar tyvärr fortfarande inte så bakning går bort. Snyft! 
 
Önskar dig en fin dag och helg! 
 
/Charlotte

Kommentera här: