Min man kan

Nu ska jag skryta lite. 

Tom har planterat chili. Den observanta det julstjärnan i bakgrunden. Det är inte jag som valt att spara den. Men såklart lite svårt att slänga den när den är såpass fin.  (null)

Duschmunstycket är bytt i en av duscharna. Alla var av modellen att vattnet bara kom från taket. Svårt för mig att duscha och tvätta håret då, när jag inte får ha vatten i ögat. Vi köpte en med handtag som går att ta av och Tom har monterat det. Åhh vad bra det blev! Jag kan duscha, Jippie! 

(null)

En av de andra duscharna. 
(null)

Tom har monterat ett vattenbord till Tova. Lyxigt, jag vet. Men det kanske ger oss lite tid i solen när Tova leker. 
(null)

Tom har lyft upp plattorna och sått nytt gräs. 
(null)

Plantorna från förra året som Tom övervintrat. Jag har varit på väg att slänga dem flera gånger, när de stått i gästrummet och sett bedrövliga ut. Men de blev faktiskt väldigt fina. 
(null)

Jag har supermycket annat att skriva om. Hittade på roliga saker i helgen och även i början av veckan. 

Jag var hos ögonläkaren imorse och fick klartecken på att börja träna igen. Wihooo! Jag kommer dock ta det lite lugnt i starten. Jag får inte bada, få vatten i ögat. Nu slipper jag sova med plastbiten över ögat. Nästa återbesök är om tre veckor. 
(null)

Jag får nu ha mascara men måste tvätta bort den väldigt försiktigt med ögonmakeup-borttagning. Jag slängde den gamla mascaran förra veckan och måste köpa en ny. 

/Charlotte

Kommentera här: