Glada barn!

Halloween är en rolig högtid för barnen är så glada! 
 
Vi var bjudna till några vänner (grannar) vid femtiden och tog med oss fetaost, jordgubbar  och vårrullar. Det fanns mat till barn, vuxna och dryck. Alla hade sina "Yeti's" för dryck (ev alkoholhaltig dryck), då man inte får dricka något med alkohol ute på gatorna. 
 
 
 
Vi lämnade godis utanför när vi gick. Tog bort lappen sen, men vet inte om det var bra eller dåligt. När vi väl kom hem (närmare åtta) så fyllde på vi korgen. Efter 15 minuter (och några killar varit där) var den i princip tom igen. De tog inte en, två eller tre. De tog väldigt många! Synd och tråkigt att det ska bli så. Förresten så knackade det på dörren kvart i nio, jag öppnade inte för jag tyckte det var för sent. Vi hade tagit in korgen och släckt ljuset, vilket betyder att man inte här med, men de gav sig inte och ringde på. Jag öppnade och sa att "bebisen sover" och att lampan är släckt. Ja, jag sa "Happy Halloween" också, men de lärde sig nog en läxa hoppas jag. 
 
 
 
 
 
Våra vänners golfbil. Thilda och Tova fick åka med en bit men de gick mest. 
(null)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Det gick över förväntan med Tova. Hon blev livrädd när Thilda målade sig svart runt ögonen hemma och var rädd delar av vägen också men spänningen över att gå "bus eller godis" tog nog över. Jag trodde inte alls att hon skulle kunna gå med på kvällen så det var en positiv överraskning. 

Tacksam för dagen! 

/Charlotte 

Kommentera här: