Ljust på morgonen

I söndags ställde vi om klockan och i måndags var det ljust 06:20 när vi gick till Thildas skolbuss. Åh, vilken härlig känsla! 
 
 
 
Tova ville ha tofs, precis som storasyster. 
 
På vägen till bussen hittade vi några ballonger, som vi förstås var tvungna att ta med hem sen. 
 
Tova och jag åkte till Park West och tränade och träningspasset avslutades med plankan. Fit4Mom har en utmaningen under november månad som innebär att göra plankan (minst) 16 gånger, så länge man kan varje gång. Ta en bild och lägga ut i sociala medier. Gör man det så kan man vara med och vinna priser. Jag hade inte tänkt vara med men nu måste jag kanske det. Har bara inte lust att lägga ut det 16 dagar på instagram... 
 
3 minuter klarade jag för övrigt. 
 
Thilda gick bara kort dag och kom hem redan 12:45. Vi gick hem och pusslade klart pusslet, medan Tova sov i vagnen. Mysigt! 
 
 
Tova hann vakna innan vi var klara. 
 
Lite senare gick vi över till Thildas kompis, alla tre, och det slutade med att vi rensade och fixade utanför deras hus. Allt för att hålla barnen sysselsatta, och de tyckte dessutom att det var kul. 
 
 
 
Sen hem och äta middag innan Thilda och jag åkte till taekwondon. 18:45 var vi hemma igen för att sätta igång med kvällsaktiviteterna. 
 
Tova fick en "blue tip" - en liten blå tejpbit på sitt bälte - för att hon gjorde bra ifrån sig på uppvärmningen. 
 
Idag är Thilda ledig för att det är valdag. Vi ska träffa upp vänner för träning och häng på lekplats. Sen blir det hip hop som vanligt i eftermiddag. 
 
/Charlotte

Kommentera här: