På äventyr nästa helg

Igår hade vi vänner över på sen lunch. Himla mysigt! Men vilken tid det tar att förbereda.(Jag är ovan.) 

Det spelar liksom ingen roll om det bara är en familj man bjuder in, allt tar tid ändå. Nästa gång får jag ha handlat innan för att börja förbereda maten redan på morgonen. Igår åkte vi och handlade och sen började fixa och jag var inte klar vid den tiden jag tänkt. Det blev bra ändå! 

Inga bilder tyvärr från dagen, men jag kan säga att det blev toblerone-mousse till efterrätt. Det var ett tag sen sist. Det blev också kyckling i parmaskinka, enligt ett recept jag fått från en vän för flera år sedan. Jag älskar att receptet är handskrivet (av min vän) för det får mig att känna mig lite närmare henne. ❤️ Maten var uppskattad och Tom undrade varför jag inte lagar det oftare. Bra fråga. 

Denna bild är från i fredags. I franskan skulle Thilda måla djur från en youtube-film, och skriva vad de heter på franska. 

(null)

Inser att vi nog att har lite kvar att fixa från e-learning-dagen i fredags. Får kika på det idag så att Thilda har med sig allt, klart, till skolan imorgon. 

Nästa fredag ska vi åka till detta ställe. 
(null)

Det ser kallt ut! Vi får packa vinterkläder helt klart. 

I mars månad bokade jag biljetter till en väldigt spännande aktivitet, som vi ska göra i Bryson city på fredag kväll. Gissa vad? 

/Charlotte 

Kommentera här: