Vilken toppenbra dag

Idag var Thilda ledig och hon sov ända till 07:50. Då fick vi snabbt äta frukost och göra oss iordning för vi skulle träffa några vänner på Sullivan island för att träna, redan klockan nio. Vi hann precis. Träning, med bland annat 150 burpees, och sedan häng på lekplats. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjejerna var överlyckliga. Barnen lekte också i skogen och det var en hit. 

Vi blev även bjudna på kladdkaksmuffins. Mums tyckte alla! Lyx! Kladdkakans dag igår och allt. 

Vi stannade så länge att det blev lunchtid. Vi gick tillsammans och åt på en restaurang som jag velat testa länge. God mat och väldigt trevligt! Men lite skumt med betalningen. De tog ut en avgift för att man betalade med kort (3%) men de frågade inte ens först om vi ville betala kontant. Sedan fick man välja på kortapparaten direkt hur mycket dricks man ville lägga och det minsta alternativet var 20% (man kunde trycka på customize och välja själv men att inga mindre alternativ fanns från början. Brukar finnas 15 och 18 också.) Riktigt trist för det försämrade intrycket av stället betydligt. Annars var det himla bra så det var synd! 

Idag julpyntade de. 
(null)

(null)

(null)

Efter lunchen gick vi tillbaka till lekplatsen för mer lek. Härligt att barnen hade så kul! Sen hann vi bara hem och vända för att sedan åka till Thildas hip hop. 

Där gick Tova och jag till lekplatsen vid vattnet för mer lek. Den sista halvtimman satt vi utanför hip hop-stället och Tova målade. 

Tack för idag! 

/Charlotte 

Kommentera här: