Fingeravtryck på barnen

Ikväll var vi ute och åt. Det blev pizza på ett ställe 0,3 miles från hotellet, som jag sett fått bra betyg (Google maps).  

Stället såg inte mycket ut för världen från utsidan. Men insidan var trevlig och pizzan var väldigt god. Vi var nöjda allihop! 
(null)

(null)     

(null)

(null)

(null)

Dagen spenderades på stranden. 2 solstolar, bord och parasoll gick på 50 usd. 

(null)

Morgonpromenaden efter frukosten gick till fiskepiren en bit bort (lika långt (/kort) bort som pizzerian insåg vi). 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lunchen gick Thilda och jag iväg och köpte över gatan från hotellet. 38 usd för lunch för mig och barnen (utan dryck). Det säger en del om vad det kostar att leva här. 

(null)

På väg hem från pizzerian gick vi längs denna mysiga gata. Gatan närmast strandpromenad. Fullt med restauranger och andra trevliga ställen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Här fick vi erbjudande om att ta barnens fingeravtryck. Hos polisen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

På pappret ska vi fylla i personlig information. Sätta dit ett av barnens hårstrå också, för DNA. Förstår du syftet? Polisen ville knappt ta orden i sin mun men det är ifall att barnen någon gång skulle komma bort. Fruktansvärt. 

Idag var det lite extra festligt bredvid hotellet , det skulle bli utomhusbio senare på kvällen. För sent för oss och det var dessutom redan kyligt när vi var på väg tillbaka. Brr. 
(null)

Hittade en tjej som var ballongkonstnär. 
(null)

(null)

(null)När tjejen fixade ballongerna undrade vi varför en tjej stod i bikini lite längre bort. Det visade sig vara en staty. 

(null)

När vi kom tillbaka till hotellet tog vi ett glas vin på Happy hour, trodde jag. Klockan hade visst blivit några minuter efter sju. Vinet kostade 17 (totalt, innan dricks) istället för 8. Jag blev lite smått tokig när jag insåg det (först när notan kom). Vinet var dessutom inte lika gott som på pizzerian. 

Imorgon blir det en tur till IKEA innan vi kör hemåt. 

/C

Kommentera här: