Min tur visst

Idag började jag känna mig lite halvskum efter lunchen. Det gjorde jag även efter sist Tova var dålig så jag trodde att det berodde på stress. 

Magsjuka är något av det värsta jag vet (jag vet att det finns mycket som är värre.), jag har haft fobi för det men det har blivit mycket bättre. 

Det blev inte bättre och när vi hämtat Thilda vid bussen satte tjejerna i vardagsrummet med TV/iPad och satte mig själv i sovrummet. För att sedan flytta till badrummet. Det var svårt att hålla Tova därifrån  så det är tur att hon varit sjuk redan. Hon satt med iPad/Lego och min kräm som hon kladdade över mitt ansikte. Inte optimalt men vad gör man?! Alternativet var att hon hade stått utanför och skrikit. 

(null)

Det var ingen rolig historia men det känns bättre nu. Tom tog tjejerna till taekwondo när han kom hem. Då mådde jag tillfälligt lite bättre och kunde sanera huset (handtag osv) och fixa lite så att Tom skulle slippa göra allt. Har använt handsprit ca 1000 ggr. Det är nästan bättre att vara sjuk än att oroa sig för att bli sjuk. Hoppas nu att Thilda och Tom klarar sig. ❤️

Idag hann vi i alla fall mer en monsterträning. 1000 repetioner. 10 av varje sak. Jag satte varenda bock innan vi var klara. 

(null)


Ett favoritpass. Så tufft. Men skönt att ta ut sig. 

(null)

Ber om Ursäkt för Tovas "banan-runt-munnen". 
(null)

(null)

Igår sprang jag trailen, vilket var väldigt skönt. Kände mig lite nere/orolig (med ev magsjuka hängande över mig) och Tom sa "du kommer känna dig bättre när du kommit ut". Han hade väldigt rätt i det. Jag sprang på en sköldpadda. Det verkar första gången. 

(null)

Ta hand om dig! 

/Charlotte 

Kommentera här: