Peppa Pig adventures

För några veckor sedan fick jag tips om att Peppa Pig skulle ha en show i North Charleston. Jag bokade biljetter till tjejerna och mig, för Tom ville inte följa med. Som tur var slapp vi betala för Tova, för det blev dyrt ändä. 
 
Trots det så handlade folk mycket där! Vi köpte en snurrande sak, barnen fick dela på en för de kostade 25 usd. Alla andra barn hade var sin. Hmm. Sen köpte vi popcorn och en liten påse chips (ca 8 usd). Ingen dricka för jag hade tagit med barnens vattenflaskor (oklart om man får det men jag fick som tur var ta med skötväskan och kunde lägga ner dem där (annars får man inte ha väska med). Jag hade min vattenflaska i bilen. Smart va?! 
 
 
 
Vi var där ungefär en timma innan och kunde kolla runt i lugn och ro. 30 minuter innan showen satt vi redan på våra platser. 
 
 
 
I efterhand så kanske det hade varit smartare att låta Tova springa av sig innan för hon tröttnade på slutet. Föreställningen skulle vara 60 minuter och det tyckte jag var perfekt. Det var ju bara så att det kom en paus på mitten. 
 
Tova var mer vild än tam.
 
 
Vi fick gå ut och ställa oss vid utgången när det var 10 minuter kvar för Tova började skrika. Puh! 
 
Thilda tyckte det var kul men ingen av oss tyckte det var fantastiskt. Jag hade förväntat mig lite bättre. Och att Tova skulle sitta still. Haha. 
 
Kul att hitta på något annorlunda ändå. 
 
/C

Kommentera här: