Det går helt klart åt rätt håll

Tova somnade utmattad igår vid halv sju, i sin säng som var flyttad till vårt sovrum, och sov hela natten. Hon hade fått i sig vätska (två teskedar var femte minut, nästan hela dagen) och några små bitar bröd. Vi hade lockat med annat (banan, salta kex och söta kex) men inget gick riktigt hem. Tova såg lite ansträngd ut och "svalde" under hela dagen men inga fler kräkningar efter lunch. 
 
Imorse startade vi med en pytteliten välling och lite vatten. Det "svalde Tova ner" sedan under ett par timmar. Sedan fick hon en bit bröd som hon ganska glatt åt upp. Idag har hon regelbundet fått mer vatten och juice och nu börjar det ordna upp sig. Hon ser piggare och gladare ut. Spannen har jag försökt ställa fram, för säkerhetsskull, men den ställer Tova hela tiden undan. Hon vill inte se den mer! 
 
Tipset på 1177.se om att ge vätska (2 tsk) var femte minut var väldigt bra. Vi hade alarm på mobilen och det fick nog oss båda att tänka/fokusera på något annat. Jag gjorde dessutom deras tips på vätskeersättning som Tova drack (på sked) motvilligt hela dagen. 
 
Idag somnade hon utslagen i mitt knä i soffan, nu på förmiddagen. Mysigt ändå. 
 
 
Men Tova fick flytta över till sin säng lite senare. 
 
Igår lyckades Tom komma hem i tid så att jag kunde köra Thilda till hennes första hip hop-lektion. Jippie! Det var festlig stämning och Thilda var överlycklig! 
 
 
Igår var lektionen 15:30-17:30 och idag (tisdag) är lektionen 15:30-16:30, dvs totalt 3h per vecka. De övar för att senare vara med på tävlingar. Det ska bli så roligt att se utveckligen! 
 
Nu verkar Tova vara på väg att vakna och snart är det väl dags för lunch. 
 
Igår hade jag ingen matlust alls och små-åt ingenting (men jag åt frukost, lunch, middag och kvällsmat). Toppenbra ju! Idag är suget tillbaka, haha. Mindre bra men jag måste vara stark och motstå allt gott som finns i skåpen. 
 
Jag är väldigt tacksam för att vår lilla mår bättre! 
 
Ta hand om dig och dina nära och kära! 
 
/Charlotte

Kommentera här: