Det verkar lossna lite

Idag verkar Tova ha fått tillbaka matlusten lite. Hon har ätit fler än bara en av saker. Drack dessutom en halv välling innan läggdags utan att klaga. Så skönt om hon kan börja äta ordentligt igen. 

(null)

Thilda hade två timmar hip hop idag. Tova och jag väntade nere vid fontänen och det dröjde inte länge innan Tova var genomblöt. Mamma tipsade om att ta av tröjan innan så att iaf den skulle få vara torr men jag tyckte hon blev så naken då. De är ju lite pryda här och känsliga med sånt. Men det var ju mindre bra när allt var blött och jag bara hade ett par små shorts. 

(null)

Då fick hon sitta halvnaken iaf. När vi hämtade Thilda, och när vi sedan handlade, fick hon dock ha på sig sin blöta tröja en liten stund. 

Vi har hemma vid halv sju för att då äta middag. Efter det duschade vi alla tre och Thilda gjorde läxa. Sen kom Tom hem efter att roat sig lite efter jobbet. Han var hemma vid tjugo över sju och blev upprörd när jag inte uppskattade att han gnällde över att behöva bädda upp sängen och hjälpa Thilda att göra sig redo för sängen (endast borsta tänderna för sedan läser och sjunger Thilda och jag innan Thilda släcker, men jag var först tvungen att lägga Tova). Han var visst trött, men vem är inte det?! Gah! 

Ja, imorgon är det onsdag igen. 

/Charlotte 

Kommentera här: