Efterlängtad stranddag

Igår tog vi vårt pick och pack och åkte till stranden. Halv tio rullade vi in på County park-parkeringen på Isle if Palms och vi lyckades få vår favoritparkering. Jag trodde att det skulle vara fullt redan men alla är visst inte så morgonpigga. 
 
Det var blåsigt, men jättehärligt! 
 
Att tänka på när det är en blåsig dag på stranden; det kan blåsa sand, parasollet är inte helt enkelt att sätta upp och få att sitta kvar (det var en kvinna som dog på en strand i South Carolina (eller i närheten, av någon annans flygande parasoll), och det kan vara för höga vågor för att bada. 
 
 
 
 
 
Med donuts från dagen innan. 
 
Det är en historia i sig. Vi skulle ha gäster och åkte därför till Dunkin donuts. Vi skulle vara sex men ville ha några extra så jag frågade om priset för 8 st - kostade 13-14 usd. Jag visste att det ibland är mängdrabatt och frågade också om priset för 12 st - runt 15 usd. Vi var "tvungna" att köpa 12, och har ätit donuts så att det sprutar ut öronen. Nyttigt ändå. Not! Haha. 
 
Det var väl blåsigt för bad, även om det inte syns på bilden så var det ett rejält tryck i vågorna. Vi höll oss på väldigt lågt vatten. 
 
 
Efter shopping på Walmart (där vi sprang på några vänner 🙂) åkte vi hem och åt, innan vi åkte till Thildas taekwondo. De hade äntligen fått lite ordning på ACn och det var svalt igen. Skönt och välbehövligt, speciellt för dem som tränar. 
 
Idag ska vi packa och fixa för i kväll åker vi till Orlando. 
 
/Charlotte

Kommentera här: