Fortsättning SeaWorld

Vi var som sagt tidiga in i parken och det var långt ifrån trångt. Jag hade googlat massor innan för att försöka förstå hur man ska planera sin dag och vad som är "bäst" att göra först. 
 
 
 
 
Det jag hittade var att vissa åkattraktioner skulle prioriteras och att man skulle gå till djuren för att träffa dem. Vi gick till rockorna först och sedan snabbt vidare till delfinerna. Det var ett staket en bit från delfinerna och man fick bara komma fram om man betalade för att mata dem. Eftersom vi var nästan själva där tänkte vi att det kunde vara kul att mata dem. Jag gick till killen man skulle betala till men han sa att han inte var klar med att förbereda och att vi skulle vänta lite. Fem minuter senare var han fortfarande inte klar, utan höll bland annat på med att sätta i en plastpåse i en papperskorg?! Ville de inte ha kunder?! Konstigt tyckte vi och gick därifrån utan att mata delfinerna. 
 
 
 
 
Sen gick vi vidare till de andra djuren. 
 
Sjökor. 
 
 
 
Sköldpaddor. 
 
Alligatorer. 
 
Sedan mot första åkattraktionen. Thilda var tillräckligt lång för att åka ALLA åkattraktioner så det fanns många möjligheter.
 
 
 
 
 
 
Det var loop efter loop och den värsta attraktionen Tom någonsin åkt. Så det var en bra start för Thilda. Haha. 
 
 
Sen mot pingvinerna. 
 
Vi fick stå i kö runt 30 minuter innan vi fick komma in, och i efterhand var det faktiskt inte värt det. Det var superkallt därinne (runt 0 grader Celcius) och vi stannade inte länge. 
 
 
 
Sen var det dags för Thilda och mig att åka något som liknade Flumeride (på Liseberg). Jag tyckte vi skulle ta våra ponchos på oss, men Tom tyckte att jag var mesig. 
 
Thilda och jag hamnade längst fram. Jag blev BLÖT. Det kom inte vatten från golvet och skor och strumpor blev dyngsura. Sen skvätte vattnet in i hela knäet. Vi var sedan blöta resten av dagen. Nästa gång, om det blir någon mer gång, tar jag med ombyteskläder. Eftersom vi ändå hade vagnen att packa saker i hade det funkat bra. 
 
 
Sen gick vi till hajrestaurangen och bokade bord för lunch. Vi var där runt 10:50 och de öppnade elva. Vi bad om ett bord direkt när de öppnade och det var perfekt för vi var ensamma därinne en stund. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite senare kom regnet... 
Forsättning följer. 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: