Sheraton Vistana resort

I våras kom ett erbjudande på posten, en inbjudan till Sheraton Vistana resort. För 249 usd skulle vi få stanna fyra nätter. Det lät för bra för att vara sant (med tanke på att det är vad en natt normalt kostar här på hotell, och då är det inte säkert att ens frukost ingår). och jag var tvungen att ringa och prata med dem. Det verkade som att det faktiskt var så bra. Men det var så klart för bra för att vara sant. Haha. 
 
 
 
 
Dagen innan vi skulle åka fick Tom ett sms från "vår concierge" där hon frågade vilken tid vi skulle anlända till hotellet. Tom svarade att vi skulle komma fram sent, på natten. Dagen efter ringde tjejen för att prata om rumspreferens och Tom hänvisade henne till mig eftersom han jobbade.
 
Hotellet ingår i en vacation club där man på något sätt köper en andel och sen har rätt till ett antal veckors semester per år. Om vi gick med på ett informationsmöte på 90 minuter (barnen hade fått barnpassning) så hade vi fått uppgradering till rum i de nya delarna av hotellet och med balkong. Vi hade även fått ett visakort med 50 usd att använda var som helst. Vi kunde dock tacka nej till uppraderingen och det gjorde vi... Vi har varit på något liknande (på Bali) och man kände verkligen tvånget på slutet av mötet att gå med i klubben. Svårt att ta sig ur när man först ska säga nej en gång och sedan får ett extra möte med chefen där man blir lite övertalad till och får säga nej igen.
 
Jag kände mig dum på telefon som sa nej direkt och jag kan ärligt säga att jag saknade den där balkongen (och rummet luktade fukt, mögel?). Men det var nog ändå rätt beslut. Men som sagt, ibland är det för bra för att vara sant. 😄
 
Vårt rum/lägenhet var ett vardagsrum/kök med bäddsoffa, där barnen sov. Vi hade även ett sovrum och badrum. Men ingen balkong. Haha. Gott om plats och utsikt mot två stora grillar man kunde använda på utsidan, och lekplatsen. 
 
 
 
 
 
Hotellet hade massor av roliga aktiviteter. Bland annat en kille som kom från "Gatorland" och visade djur. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tre oilka poolområden. 
 
 
Poolen utanför vårt rum. 
 
 
 
Den tredje poolen. 
 
 
 
 
Fredag och lördag slappade vi vid poolen och gjorde roliga aktiviteter. Andra dagens bingo fick vi bingo hela TRE gånger, till tjejernas lycka! 
 
Söndagen spenderade vi på SeaWorld och jag har mängder av bilder, och fina minnen. Det kommer. 
 
/Charlotte

Kommentera här: