God Jul 2023

Vad har jag skrivit om? Vad har jag inte skrivit om? 

Vi var hemma vid fyra (tror jag det var) den 23e, och då var det bara att packa upp och åka och handla. Förbereda för julafton. 

Tova vaknade två gånger natten mot julafton. Först 01:30, hon grät och vad om välling. Jag sa " nej, det är mitt i natten, men jag kan lägga mig här". Jag somnade och vaknade igen 03:00 och gick in till vår säng. Strax före fem skrek Tova efter mig igen och när jag kom in sa hon "mamma me välling, me tummy hurting". (Min mage gör ont.) Jag kunde inte säga nej, utan fick gå och göra välling. Sen sov vi en stund till. Två exalterade tjejer vaknade runt sju. 

(null)

(null)

Tomten hade varit här under natten. 

Denna paket hade Tova med från förskolan, till oss. Så fin! 
(null)

(null)

(null)

Tjejerna fick öppna två paket var på morgonen. 

Sen blev det frukost och jag började göra lussekatter. Tom hade fått ont i halsen och stannade hemma när vi åkte till Costco. 

Lite svensk TV på morgonen. 
(null)

Sedan dess har Tom knappt ätit/druckit något, men vi andra har ätit lite julmat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite mer paketöppning, och godis på kvällen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Förresten hann vi med en fika hos en granne igår (tjejerna och jag) och vi hann ta familjefoto (runt 30 personer) hos en annan granne. 

Idag slappar vi bara hemma. Det regnar och temperaturen är runt 20 grader. Vi har bara varit ute en liten sväng och det var för att åka till CVS (apoteket) och köpa mediciner till Tom. 

Kommentera här: