Jag ber om ursäkt till alla i min närhet (kanske framförallt till min man)

Jag är grinig och en pessimist. Jag tycker verkligen inte om att vara det men ibland går det liksom inte att stoppa. Jag får aldrig sova, för Tova sover inte. Häromnatten kom hon in till oss vid elva, halv tolv,  och fick krypa upp i vår säng (det brukar inte hända för hon sparkas så mycket att hon hela tiden väcker Tom också). Sen sov hon faktiskt lugnt till tjugo i fyra (tror jag det var). När jag vaknade hade jag ont i ryggen för så länge brukar jag aldrig få ligga still. Vi kunde då gå in till Tovas rum och sova en stund till på hennes madrass. Tom somnade förstås inte om igen ändå. Jag tänkte då att det hade vänt! Men så var det tyvärr inte.
 
Tova vaknar så många gånger... jag går in och nattar henne om och om igen. Men ibland orkar jag inte utan ligger kvar på hennes madrass. Inatt hjälpte inte ens det, för hon var ändå missnöjd. Det är inte lätt att vara liten (men inte att vara mamma heller). Kanske jag har sovit fem hela nätter de senaste tre åren. Men nog av gnäll nu. Det vänder snart. 😃
 
Innan träning imorse. Jag vet att jag skulle kunna prioritera att vila istället för att träna, men det vill jag inte. Kanske får skulle mig själv att jag är trött. 
 
I lördags var vi på Costco, medan Thilda var hos en kompis. 
 
Sen gick vi bort till Thildas kompis och kollade läget. 
 
Thildas kompis sov över hos oss mellan lördag-söndag och sen var vi på bio med kompisen och hennes mamma och syskon i söndags. Mysigt! Men jag blir rastlöst. Filmen var på 1h 45 minuter, och hälften hade varit lagom för mig. Vi såg The Amazing Maurice och barnen var väldigt nöjda. Jag skulle tagit en bild på "hinken" med popcorn som Thilda och jag hade (och faktiskt nästan åt upp). 
 
Idag var det tillbaka till rutiner igen och Tova var väldigt duktig när vi gick till förskolan. Hon börjar nog inse att hon har kul där. Bara lite ledsen idag och knappt någon gråt. 💓 Thilda tyckte nog också att det var kul att gå till skolan igen, även om vi fick gå upp tidigt. 
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: